PROCES
VERBAL
încheiat
în urma ședinței ordinare a
Consiliului
Local Municipal Târgoviște
din
data de 30.07.2015
Dl. Chiru Cătălin Cristea, întrucât sunt
prezenți 21 din numărul de 21 de consilieri în funcție, declară: Ședința este
legal constituită și își poate desfașura lucrările în conformitate cu
prevederile Legii Administrației Publice Locale, nr. 215/2001, republicată, cu
modificările și completările ulterioare.
Această ședință ordinară a Consiliului
Local Municipal Târgoviște a fost convocată p. Primarul Municipiului Târgoviște
de dl. jr. Cristian-Daniel Stan-Viceprimar, prin Dispoziția nr. 1834 din data
de 24.07.2015.
La această ședință participă directori
ai societăților din subordinea Consiliului Local, șefi de servicii din cadrul
Aparatului de Specialitate al Primarului precum și reprezentanți ai mass-media
locală.
Ședința de astăzi este condusă de dna.
cons. Livia Mocanu.
Dl. Secretar precizează că începând cu
această ședință se va introduce votul electronic și face câteva precizări de
ordin tehnic.
Dl. Primar aduce la cunoștința
Consiliului Local situația generată de reabilitarea blocurilor de locuințe din
Municipiul Târgoviște și precizează că, în urma sesizărilor venite de la
cetățeni, a fost făcută o analiză a modului de executare a lucrărilor în
perioada 2009 - 2015. În prezent, din cele 91 de scări de bloc intrate în
programul de reabilitare termică 41 au fost finalizate, dar există multe
probleme - situațiile de lucrări nu corespund realității din teren. Având în
vedere cele menționate anterior dl. primar a înaintat către Biroul Contencios
Juridic al Primăriei Municipiului Târgoviște o sesizare prin care a solicitat
să fie luate măsurile legale în vederea reparării prejudiciului pe care
Municipiul Târgoviște l-a suferit. Dl. Primar consideră că sunt întrunite
elementele constitutive a două infracțiuni: înșelăciune și neglijență sau abuz
în serviciu și afirmă că Municipiul Târgoviște se va constitui parte civilă în
cadrul dosarelor care vor fi generate de această situație.
Se supune la vot
procesul verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal
Târgoviște din data de 25.06.2015. Se aprobă cu 21 voturi pentru.
Se supune votului ordinea de zi. Se aprobă cu 21 voturi pentru.
Se dă cuvântul dlui. Primar pentru a prezenta materialul. Dl. Primar, în numele Primăriei Municipiului Târgoviște și al Consiliului Local, felicită elevi care au obținut note de 10 la evaluarea națională și la examenul de bacalaureat, promiția 2015 și îi premiază. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 185.
Se dă cuvântul dlui Nițu, șef serviciu Resurse Umane, Relații Externe, Relații cu Publicul, pentru a prezenta materialul. Se dă cuvântul dlui. Prisăcaru care afirmă că există două probleme: premierea se face din bugetul Clubului Sportiv Municipal, care nu are secție de Wushu Kung - Fu, iar cea de a doua problemă este legată de prevederile H.G. nr. 1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă în care se precizează cum se fac și care este cuantumul premierilor acordate sportivilor.
Ca urmare a celor prezentate anterior dl. Prisăcaru propune să fie modificat cuantumul premierilor și suma să fie asigurată din Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Târgoviște. Dl. Răducanu consideră că suma precizată în proiectul de hotărâre este mică, având în vedere performanțele celor doi sportivi. Dl. Păunescu dorește să facă un amendament la proiectul de hotărâre, în sensul ca fiecare sportiv să fie premiat cu suma de 2.000 lei net. Se solicită punctul de vedere al directorului economic, dna. Popa Daniela, care afirmă că premierea se poate face din bugetul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște deoarece este vorba de o premiere și nu de finanțarea unei activități sportive.
Sunt formulate două amendamente la proiectul de hotărâre:
1. Se premiază cu suma de 2.000 lei net fiecare sportiv - amendamentul dlui. Păunescu;
2. Suma va fi asigurată din bugetul Municipiului Târgoviște - amendamentul dlui. Prisăcaru.
Dna. Popa precizează că în urma amendamentului făcut de dl. Păunescu va fi modificat proiectul de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Târgoviște. Se supune la vot amendamentul dlui. Păunescu. Se aprobă cu 21 de voturi pentru. Se supune la vot amendamentul dlui. Prisăcaru. Se respinge cu 10 voturi pentru, 8 voturi împotrivă: Stan Cristian, Bozieru Cosmin, Albu Andrei, Păunescu Andrei, Bănescu Rodica, Țuțuianu Ioan, Dobândă Ion și Răducanu Tudorică și 2 abțineri: Pătrașcu Eugen și Rădulescu Cătălin, iar dna. Diculescu nu a votat.
Dl. Păunescu dorește să știe dacă este legală premierea sportivilor din bugetul Clubului Sportiv Municipal. Dl. Secretar afirmă că nu există impedimente de natură legală, deci sportivii pot fi premiați din bugetul Clubului Sportiv. Se supune la vot proiectul de hotărâre cu amendamentul dlui. Păunescu. Se aprobă cu 12 voturi pentru, 3 împotrivă: Diaconu Diana, Dumitrescu Claudiu, Mocanu Livia, 5 abțineri: Pantea Viorel, Prisăcaru Ciprian, Tică Dănuț, Georgescu Alen, Enache Lucian, dl. Babeu nu a votat, proiectul devenind H.C.L. nr. 186.
Se fac propuneri pentru reprezentanții Consiliului Local Municipal Târgoviște în consiliile de administrație: dna. Chiriac Beatrice în Consiliul de Administrație al Scolii Grigore Alexandrescu și dna. Claudia Tarbă în Consiliul de Administrație al Scolii Ioan Alexandru Brătescu-Voinești. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 187.
Se dă cuvântul dlui. Ciprian Stănescu, președintele comisiei de evaluare și selecție, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru, dl. Păunescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 188.
Se dă cuvântul dlui. Secretar pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru, dl. Păunescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 189.
Se dă cuvântul dlui. Nițu pentru a prezenta materialul. Dl. Enache atrage atenția asupra faptului că legea prevede ca toate certificatele de urbanism să fie semnate de Arhitectul Șef, aici fiind incluse și cele eliberate de Serviciul Cadastru Imobiliar, Agricol, Banca de date, Registrul Agricol, care este parte componenă a Direcției Urbanism, conform noii organigrame. Având în vedere cele menționate propune un amendament la proiectul de hotărâre în sensul că, la atribuțiile Serviciul Cadastru Imobiliar, Agricol, Banca de date, Registrul Agricol, se va înlocui sintagma eliberează certificate de urbanism cu întocmește certificate de urbanism. Se supune la vot amendamentul propus. Se aprobă cu 21 de voturi pentru. Se supune la vot proiectul de hotărâre cu amendamentul aprobat anterior. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 190.
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 191.
Se dă cuvântul dnei. Iordache, directorul adjunct al Direcției de Asistență Socială, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 192.
Se dă cuvântul dnei. Iordache, directorul adjunct al Direcției de Asistență Socială, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre.Se aprobă cu 20 voturi pentru, dl. Bozieru lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 193.
Se dă cuvântul dlui. Secretar pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 11 voturi pentruși 10 abțineri: Moțoc Honorius, Babeu Pavel, Pantea Viorel, Prisăcaru Ciprian, Tică Dănuț, Georgescu Alen, Diaconu Diana, Enache Lucian, Dumitrescu Claudiu, Mocanu Livia, proiectul devenind H.C.L. nr. 194
Se dă cuvântul dlui. Secretar pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 11 voturi pentru, 9 abțineri: Moțoc Honorius, Babeu Pavel, Prisăcaru Ciprian, Tică Dănuț, Georgescu Alen, Diaconu Diana, Enache Lucian, Dumitrescu Claudiu, Mocanu Livia și 1 vot împotrivă: Pantea Viorel, proiectul devenind H.C.L. nr. 195
Se dă cuvântul dnei. Popa, directorul Direcției Economice, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru, dl. Dumitrescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 196.
Se dă cuvântul dnei. Popa, directorul Direcției Economice, pentru a prezenta materialul, cu mențiunea că proiectul va fi modificat ca urmare a adoptării proiectului de hotărâre de la punctul nr. 2 al ordinei de zi. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 18 voturi pentru, 1 vot impotrivă: Enache Lucian, dnii. Pătrașcu și Dumitrescu lipsesc din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 197.
Se dă cuvântul dlui. Nițu pentru a prezenta materialul. Se dă cuvântul dnei. Daniela Călineț, director al Palatului Copiilor Târgoviște, care prezintă motivele solicitării adresate Consiliului Local, precum și activitatea desfășurată în cadrul instituției. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 13 voturi pentru, 7 abțineri: Babeu Pavel, Prisăcaru Ciprian, Albu Andrei, Georgescu Alen, Păunescu Andrei, Țuțuianu Ioan, Răducanu Tudorică, dl. Dumitrescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 198.
19.1 Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. studiat pentru
Extindere pe verticală și orizontală construcție P+1 la P+2+M - Magazin
mobilă, Târgoviște, Aleea Sinaia,
nr. 1A, 1B, 1E, beneficiari: DRAGOMIR LAURENȚIU MIHAI și DRAGOMIR CARMEN
Se dă cuvântul dnei. Soare, Arhitectul Șef, pentru a prezenta materialul. Dl. Rădulescu amintește că în ședința ordinară a lunii iunie firma a solicitat concesionarea unui teren pentru a realiza o parcare, dar nu s-a prezentat la licitație.
Dl. Țuțuianu dorește să știe dacă prin autorizația de construire sau prin certificatul de urbanism se poate interzice parcarea pe suprafața betonată ce aparține Municipiului Târgoviște și pe care firma nu a mai dorit să o concesioneze. Dna. Soare precizează că se pot face astfel de mențiuni.
Dl. Rădulescu dorește să știe câte locuri de parcare deține, conform documentației P.U.Z. Dna Soare precizează că deține 20 de locuri de parcare.
Se
supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 15 voturi pentru, 5
abțineri: Rădulescu Cătălin, Stan Cristian, Albu Andrei, Păunescu Andrei,
Pătrașcu Eugen, dl. Dumitrescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 199.
19.2. Proiect de hotărâre privind
aprobarea P.U.D. studiat pentru CONSTRUIRE SEDIU RAR DÂMBOVIȚA P+1, Târgoviște, Bdul. Regele Carol I, nr.
51, beneficiar CONSILIUL JUDEȚEAN
DÂMBOVIȚA pentru REGISTRUL AUTO ROMÂN S.A.
Se dă cuvântul dnei. Soare, Arhitectul
Șef, pentru a prezenta materialul. Dl. Enache precizează că trebuie prevăzut ca
accesul la această parcelă să se realizeze dintr-o stradă secundară și nu din
str. Petru Cercel, pentru că s-ar putea crea blocaje în circulația din zonă. Se
supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 18 voturi pentru, 2 voturi
împotrivă: Enache Lucian, Dumitrescu Claudiu, dna. Diaconu nu a votat, proiectul
devenind H.C.L. nr. 200.
Se dă cuvântul dlui. Bălașa, directorul Direcției Tehnice, pentru a prezenta materialul. Se aprobă cu 20 voturi pentru, o abținere: Albu Andrei, proiectul devenind H.C.L. nr. 201.
23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procesului Verbal nr. 1 din data
de 20.07.2015 al comisiei de vânzare a locuințelor A.N.L.
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 202
24. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procesului Verbal nr. 3 din data de 23.07.2015 al Comisiei de analiză și repartizare a locuințelor sociale
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru și o abținere: Țuțuianu Ioan, proiectul devenind H.C.L. nr. 203
25. Proiect de hotărâre privind includerea în domeniul privat al
Municipiului Târgoviște a unui bun imobil situat în str. George Cair, între bl.
11 și 21 și darea în administrarea Direcției de Administrare a
Patrimoniului Public și Privat
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 21 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 204
26. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită către Uniunea
Arhitecților din România - Societatea Arhitecților Dâmbovița, a unui teren,
proprietatea privată a Municipiului Târgoviște, în suprafață de 130 mp, situat
în str. A.I.Cuza, nr. 12 A
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Dl. Păunescu dorește să știe dacă Ordinul Arhitecților încasează sume de bani. Dl. Secretar afirmă că Ordinul Arhitecților este o structură profesională, care încasează sume de bani, dar solicitarea este făcută de Societatea Arhitecților Dâmbovița, care nu are încasări.
Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 14
voturi pentru, 2 împotrivă: Albu Andrei și Păunescu Andrei, 5
abțineri: Rădulescu Cătălin, Pătrașcu Eugen, Țuțuianu Ioan,
Diculescu Maria, Răducanu Tudorică, proiectul devenind H.C.L. nr. 205
Dl. Enache părăsește sala cu acordul președintelui de
ședință, în sală rămânând prezenți 20 de consilieri.
27. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului - construcție
în suprafață de 351 mp și a terenului aferent acesteia, situat în PT V, micro
6, str. Transilvaniei către Direcția de Asistență Socială
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 206
28. Proiect privind transmiterea din administrarea Consiliului Local
Municipal Târgoviște în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița a
terenului aferent străzii Silviu Stănculescu
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 20 voturi pentru, proiectul devenind H.C.L. nr. 207
29. Proiect de hotărâre privind vânzarea directă a terenurilor atribuite în
folosință, conform Legii nr. 15/2003
Se dă cuvântul dlui. Nicolae Tinel, Șef Serviciu Cadastru, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, o abținere: Țuțuianu Ioan, proiectul devenind H.C.L. nr. 208
30. Proiect de hotărâre privind acordul
Consiliului Local Municipal Târgoviște cu privire la cesiunea acțiunilor
deținute de S.C. ECO-SAL 2005 S.A. Târgoviște la S.C. MUNICIPAL CONSTRUCT
S.A.
Se dă cuvântul dlui. Stanciu, directorul S.C. Municipal Construct S.A., pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, dl. Păunescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 209
31. Proiect de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului
reprezentantului Municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Acționarilor la
S.C. MUNICIPAL CONSTRUCT S.A.
Se dă cuvântul dlui. Stanciu, directorul S.C. Municipal Construct S.A., pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, dl. Păunescu lipsește din sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 210
32. Proiect de hotărâre privind scoaterea la
licitație publică în vederea închirierii/concesionării unor bunuri imobile
1.
Proiect de hotărâre privind scoaterea la licitatie publică în
vederea închirierii, pe o perioadă de 2 ani, a unor terenuri și spații situate în
Municipiul Târgoviște
Se dă cuvântul dnei. Mihai, Șef Serviciu
Financiar Contabil în cadrul Direcției de Salubritate, pentru a prezenta
materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 17 voturi
pentru, dnii. Pantea, Dumitrescu, Păunescu nu au votat, proiectul devenind H.C.L. nr. 211
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, dl. Păunescu nu este în sală, proiectul devenind H.C.L. nr. 212
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, o abținere: Pătrașcu Eugen,proiectul devenind H.C.L. nr. 213
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi pentru, dl. Dobândă nu a votat, proiectul devenind H.C.L. nr. 214
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a
Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta
materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 18 voturi
pentru, 2 abțineri: Georgescu Alen și Pătrașcu Eugen, proiectul
devenind H.C.L. nr. 215
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a
Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta
materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 19 voturi
pentru, o abținere: Pătrașcu Eugen, proiectul devenind H.C.L. nr. 216
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 18 voturi pentru, o abținere: Albu Andrei, dna. Diaconu nu a votat, proiectul devenind H.C.L. nr. 217
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 17 voturi pentru, 2 împotrivă: Prisăcaru Ciprian și Tică Dănuț, o abținere: Georgescu Alen, proiectul devenind H.C.L. nr. 218
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a
Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta
materialul. Se propune ca perioada să fie de 2 ani. Se supune la vot proiectul
de hotărâre cu amendamentul mai sus menționat. Se aprobă cu 15 voturi pentru,
2 împotrivă: Prisăcaru Ciprian și Tică Dănuț, 3 abțineri:
Georgescu Alen, Diaconu Diana, Mocanu Livia, proiectul devenind H.C.L. nr. 219
Se
dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Dna. Bănescu propune ca închirierile
să se realizeze pe o perioadă de 2 ani și 6 luni. Dl. Secretar solicită ca
amendamentele să fie exprimate pentru fiecare proiect și nu pentru toate. Se
supune la vot amendamentul dnei. Bănescu. Se aprobă cu 12 voturi pentru, 3
voturi împotrivă: Albu Andrei, Păunescu Andrei și Dumitrescu Claudiu și 5
abțineri: Bozieru Cosmin, Pantea Viorel, Prisăcaru Ciprian, Mocanu Livia și
Diculescu Maria. Se supune la vot proiectul de hotărâre cu amendamentul amintit.
Se respinge
cu 12 voturi pentru, 4 abțineri: Prisăcaru Ciprian, Georgescu Alen,
Pătrașcu Eugen, Mocanu Livia, dnii. Albu, Dumitrescu, Păunescu și
dna. Bănescu nu au votat.
11. Proiect de hotărâre privind scoaterea la licitație publică în vederea închirierii pe o perioadă
de 5 ani, a unui spațiu în suprafață de 9 mp, situat în
Municipiul Târgoviște, Bdul. Unirii, nr. 28, în incinta Seminarului Teologic
Sf. Ioan Gură de Aur
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 18 voturi pentru, 2 abțineri: Tică Dănuț și Georgescu Alen, proiectul devenind H.C.L. nr. 220
Se
dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de
hotărâre. Se respinge cu 10 voturi
pentru, 1 împotrivă: Tică Dănuț și 9 abțineri: Mocanu Livia,
Bănescu Rodica, Pătrașcu Eugen, Dumitrescu Claudiu, Georgescu Alen, Albu
Andrei, Prisăcaru Ciprian, Babeu Pavel, Moțoc Honorius
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Dl. Prisăcaru precizează că nu există suficiente locuri de parcare în zona respectivă și nu consideră oportun acest proiect de hotărâre. Dl. Răducanu solicită mai multe informații despre locația terenului și consideră că trebuie prelungit contractul pentru spațiile existente, deoarece prin activitațile desfășurate sunt oferite locuri de muncă. Dl. Maican oferă informațiile solicitate. Dl. Prisăcaru afirmă că acești comercianți crează locuri de muncă, dar amintește că Municipiul Târgoviște este un oraș istoric în care comerțul de acest tip strică imaginea orașului și consideră că ar trebui stabilite anumite zone în care acesta să se desfășoare. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 14 voturi pentru, un vot împotrivă: Prisăcaru Ciprian, 5 abțineri: Babeu Pavel, Tică Dănuț, Georgescu Alen, Diaconu Diana, Mocanu Livia, proiectul devenind H.C.L. nr. 221
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 16 voturi pentru, 4 abțineri: Babeu Pavel, Prisăcaru Ciprian, Georgescu Alen și Diaconu Diana, proiectul devenind H.C.L. nr. 222
Se dă cuvântul dnei. Mihai pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 17 voturi pentru, dnii. Bozieru, Răducanu și dna. Diaconu nu au votat, proiectul devenind H.C.L. nr. 223
Se
dă cuvântul dnei. Mihai pentru a prezenta materialul. Dl. Țuțuianu amintește că
în Piața Bărăției există foarte multe spații care nu sunt închiriate și
consideră că proiectul de hotărâre este oportun. Se supune la vot proiectul de
hotărâre. Se
respinge cu 12 voturi pentru, 6 abțineri: Bozieru Cosmin, Babeu Pavel,
Prisăcaru Ciprian, Tică Dănuț, Georgescu Alen, Răducanu Tudorică, dnii.
Moțoc Honorius și Dumitrescu Claudiu nu au votat.
Se dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a
Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta
materialul. Se supune la vot proiectul de hotărâre. Se aprobă cu 14 voturi
pentru, un vot împotrivă: Tică Dănuț, 5 abțineri: Moțoc
Honorius, Babeu Pavel, Pantea Viorel, Georgescu Alen, Diaconu Diana, proiectul
devenind H.C.L. nr. 224
Se
dă cuvântul dlui. Maican, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, pentru a prezenta materialul. Se supune la vot proiectul de
hotărâre. Se
respinge cu 9 voturi pentru, 2 impotrivă: Tică Dănuț și Mocanu
Livia, 8 abțineri: Rădulescu Cătălin, Moțoc Honorius, Babeu Pavel,
Pantea Viorel, Prisăcaru Ciprian, Georgescu Alen, Diaconu Diana,
Țuțuianu Ioan și dna. Diculescu nu a votat.
PREȘEDINTE DE
ȘEDINȚĂ, SECRETARUL MUNICIPIULUI,
av. Livia
Mocanu jr. Chiru Cătălin Cristea
Red. U.M.