Programare online căsătorii - Primăria Tîrgoviște

Bine ați venit!

Sunteți pe pagina de programare online a căsătoriilor la Primăria Târgoviște! 

Economisiţi-vă timpul, folosind internetul !

 

        Câteva click-uri şi aveţi posibilitatea să programaţi, într-un mod  modern - direct de la dumneavoastră de acasă - căsătoria civilă, din punct de vedere al zilei şi orei la care doriţi să fie încheiată.

            Acest demers se înscrie în tendinţele firești de modernizare a administraţiei publice locale din România, cu scopul eficientizării relaţiei autoritate - cetăţean.

            Aplicaţia se adresează locuitorilor Municipiului Târgoviște şi nu numai, pentru încheierea căsătoriei civile între cetăţeni români.

            Declaraţia de căsătorie se face, respectiv actele necesare se depun, la Compartimentul de Stare Civilă (în clădirea Primăriei Municipiului Târgoviște, corp B, parter) cu 11 (unsprezece) zile înainte de oficierea căsătoriei, prilej cu care se poate opta pentru desfășurarea evenimentului în sala Florentină.

 

 ATENŢIE! Serviciul online de programare a căsătoriilor nu elimină cerinţa legală ca ambii soţi să se prezinte în termenul legal, în faţa ofiţerului stării civile, pentru a completa declaraţia de căsătorie şi a prezenta actele necesare.


            Termenul legal pentru depunerea actelor în vederea încheierii căsătoriei este de 11 zile calendaristice, termen în care se cuprind atât ziua când a fost făcută declaraţia de căsătorie cât şi ziua în care se oficiază căsătoria.

Exemplu de calcul: dacă doriţi să vă căsătoriţi în data de  22 iunie 2019 sunteţi obligați să depuneţi dosarul în data  de  12 iunie 2019.

     Rezervarea se face cu cel puţin 12 zile înainte de data oficierii căsătoriei.

     În cazul în care căsătoria va fi cu un cetăţean străin informaţii privind actele necesare şi programarea oficierii se obţin exclusiv la sediul Stării civile Târgoviște.

 

      IMPORTANT! La oficierea casătoriei în sala Florentină se plătește o taxă în valoare de 200 lei, achitată cu prilejul depunerii actelor, la serviciul Taxe și Impozite, pentru închirierea sălii.

      Dacă orele disponibile s-au epuizat pentru data solicitată, vă rugăm sa contactați Compartimentul Stare civilă.

      Prin continuarea procedurii de rezervare sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/26 aprilie 2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.